Από την Αλκυόνη.
Μια νηστίσιμη συνταγή που θα σας ενθουσιάσει.
Ζεστοί και τρυφεροί οι ταραμοκεφτέδες είναι κι αυτοί ένας μεζές που θα συμπληρώσει το Σαρακοστιανό τραπέζι σας, αλλά και οποιαδήποτε στιγμή έχετε φτιάξει μια όμορφη... μεζεδοκατάσταση.
Ζεστοί και τρυφεροί οι ταραμοκεφτέδες είναι κι αυτοί ένας μεζές που θα συμπληρώσει το Σαρακοστιανό τραπέζι σας, αλλά και οποιαδήποτε στιγμή έχετε φτιάξει μια όμορφη... μεζεδοκατάσταση.
Η συνταγή:
ΤΑΡΑΜΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
150 γρ. ταραμάς
200 γρ. ψωμία μπαγιάτικο
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
½ ματσάκι άνηθος
½ ματσάκι μαϊντανός
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 φλ. τσαγιού αλεύρι
λάδι για τηγάνισμα
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και το μαϊντανό.
Μουσκεύουμε την ψίχα του ψωμιού σε νερό για 10’ και στη συνέχεια στίβουμε καλά.
Ζυμώνουμε καλά τα ψιλοκομμένα χορταρικά, την ψίχα, τον ταραμά και τις 3 κουταλιές αλεύρι, έστι ώστε να έχουμε ένα μείγμα κάπως σφιχτό.
Πλάθουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι
Καλή σας επιτυχία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου